2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Radar

Radar - Vissza akarja kapni a korábbi életét + videó

Az van előttem, hogy én felállok és járni fogok. - erről mesélt a Radar stábjának adott interjújában Tóth Nikolett, az Operettszínház balerinája, akire két éve júliusban ráomlott egy ház homlokzata Budapesten, a Jókai utcában. Niki kitartása példaértékű. Rizmayer Mihály beszélgetett vele.

  • Radar - Vissza akarja kapni a korábbi életét + videó

2022. július 27-e. A nap ami örökre megváltoztatta egy fiatal lány életét. Ezen a délelőttön ugyanis Tóth Niki párjával boldogan sétált a Jókai utcában, és a próbájukra tartottak az Operettszínházba. Ekkor azonban szörnyű tragédia történt. Az egyik emeletes bérház homlokzata leomlott és maga alá temette a 26 éves balerinát. Niki csodával határos módon túlélte, de lebénult. Így vissza is kellett vonulnia.

A hattyúk tava helyett, a fájdalom tengere. Röviden így lehetne jellemezni Niki érzéseit. Az Operettszínházban ugyanis korábban többször főszerepet játszott a Diótörőben.

Aki látja és hallgatja Nikit, csodálattal figyeli őt. Mert nevet, hangosan, felszabadultan, és tervezi a jövőt. Hiába mondják neki az orvosok, hogy esélye sincs a talpra állásra, a teljes gyógyulásra, ő nem hajlandó beletörődni ebbe pedig hat hétig kómában volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!