2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Célpont 17:55

Radar

Radar - Tegyük elviselhetőbbé a hőséget kutyáinknak!

A nyári forróság nem csak az emberek, de az állatok szervezetét is megterheli, ezért fokozottan oda kell figyelnünk házi kedvenceinkre.

  • Radar - Tegyük elviselhetőbbé a hőséget kutyáinknak!

A Noé Állatotthon lakóit is megviseli a kánikula. Ilyenkor az alapítvány mindent elkövet azért, hogy védenceik minél komfortosabb körülmények között legyenek.

Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője szerint a lakásban tartott kutyákat napnyugta után és korán hajnalban érdemes hosszabb sétára vinni, illetve lédús, könnyen emészthető ételeket adjunk nekik. Ha napközben igényli a kutya az egészségügyi sétát, akkor az rövid ideig tartson és lehetőség szerint árnyékban. 

Szilágyi Noémi állatorvos is hasznos tanácsokkal látja el az állattartókat. Figyelmeztet, hogy a séták közben a házi kedvencek lehetőség szerint füvön, földön menjenek, mert a betonon könnyen megéghet a tappancsuk.

A teljes riport:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!