2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Radar

Radar - Sokkoló videóval figyelmeztet a BRFK

Az utóbbi időben több baleset is történt a magyar utakon: a legsúlyosabb talán az volt, amely az előző hétvégén történt. A rendőrség egy sokkoló videót tett közzé, amivel a gyorshajtás veszélyeire hívja fel a figyelmet.

  • Radar - Sokkoló videóval figyelmeztet a BRFK

Július elsején egy Mercedes és őt követve két BMW hajtott az Árpád híd felé, majd a Teve utcai kereszteződésnél elkezdenek gyorsítani. Az elől haladó autó sofőrje, a hídon elveszítette az uralmat a járműve felett.

A tanúvallomások szerint a két BMW-s nagy sebességgel száguldozott már a Róbert Károly körúton is, majd a Teve utcai kereszteződés lámpájánál találkozhattak Mercedesszel.

A rendőrség megállapította, hogy a Mercedes legalább 137 kilométer per órás sebességgel száguldott. A felvételeken látható a becsapódás, mely következtében a szabályosan közlekedő fiatal kerékpárosnak a helyszínen két végtagja leszakadt, életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Az autó az ütközéstől felborult, és 70 métert csúszott tovább a tetején. A 33 éves sofőrt kiengedték a kórházból, előállították és előterjesztették letartóztatását. A versenyben résztvevő másik két sofőr tagadja, hogy ez verseny lett volna, az ő felelősségüket a rendőrség még vizsgálja.

Egyre több halálos baleset történik, melynek okai között továbbra is vezető szerepet tölt be a gyorshajtás. A BRFK egy sokkoló videót hozott nyilvánosságra, a száguldozás miatt bekövetkező szerencsétlenségekről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!