2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Radar

Radar - Péter Bence a Győri Filharmonikusokkal lép színpadra

Péter Bence világhírű zongoravirtuózt, a Radarban is többször láthatták már. A hajdúböszörményi tehetség egyedi kifejezésmódjával és átélésével hívta fel magára a figyelmet. Előadásaival lebontja a korlátokat a zenei műfajok között. Most pedig tovább emeli a tétet, ugyanis a Győri Filharmonikusokkal közös műsorra készül.

  • Radar - Péter Bence  a Győri Filharmonikusokkal lép színpadra

Péter Bencének tavaly a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban kezdődött az együttműködése a Győri Filharmonikusokkal.

Szeptember 8-án pedig Győrben láthatja a nagyközönség. A páratlan tehetségű zongorista mellett a zenekar szintén kilép a klasszikus keretek közül.

Nem volt azonban olyan egyszerű, hogy létrejöjjön ez a különleges előadás. A mai digitális világban furcsának tűnhet, de egész egyszerűen nem tudtak kapcsolatba lépni egymással a felek.

Mint az eredmény mutatja, végül csak létrejött a kapcsolat. A többi pedig lassan történelem. A híre mindenesetre megelőzte a produkciót.

A zongorazseni egy pici ízelítőt is adott abból, hogy mire számíthatnak a rajongók szeptemberben. A sajtó képviselőit a Queen együttes Bohém rapszódiájával kápráztatta el az előadóművész.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!