2024. 09. 16. Hétfő Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar – Nemzetközi tűzoltó hidak + videó

15 éve találkoznak a szlovák-magyar határon önkéntes tűzoltók. A szlovákiai és Nógrád vármegyei csapatok mindig egy Ipoly-hidat választanak a közös szakmai és családi nap megtartására. Idén Balassagyarmat határátkelője volt a helyszín, ahol többek között, felvonulással, tűzoltóversennyel ünnepelték meg az együttműködést.

  • Radar – Nemzetközi tűzoltó hidak + videó

A Nógrád Vármegyei Tűzoltó Szövetség 32, míg a szlovákiai Nagykürtösi Járás két tucat önkéntes egyesülettel büszkélkedhet, a határ közelsége, a jó terepismeret és a közös fejlődés tartja együtt évek óta őket.

Szemerádi Zoltán, elnök, Nógrád Vármegyei Tűzoltó Szövetség: „Nagyon jó kapcsolat van az önkéntes tűzoltók között. Mint ahogy az ünnepségen el is hangzott, még intterreg-es közös pályázatot is nyertek az önkéntes tűzoltó egységek. 15 éve van ez a rendezvényünk. Gyakorlatilag ez egy őszi, nyár végi, őszi rendezvény, valamelyik Ipoly hídnál. Tehát Balassagyarmaton csináljuk pár éve, de előtte például Szécsény-Pősténypusztánál egy másik Ipoly híd van, ott is lebonyolításra került több alkalommal ez a rendezvény. Ez egyrészt egy találkozó, gyerekeknek is nagyon sok program van. Illetve egy tűzoltó verseny is van természetesen, ahol összemérheti a szlovák és magyar önkéntesek a tudásukat.”

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - A sírban rejtegették a drogot + videó

Radar - A sírban rejtegették a drogot + videó

A díler, az anyja és az apa sírja. Kicsit kifejtve, a 37 éves bélapátfalvai férfi nagyban árulta a kábítószert. A drog elrejtésében anyja segédkezett, aki halott férje sírhelyében tárolta az anyagot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!