2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Tiltott absztraktok 11:00

Radar

Radar - Mesterséges intelligencia készített italt

A világon elsőként mesterséges intelligencia segítségével fejlesztett energiaitalt az egyik legnagyobb hazai vállalat. Az új íz minden elemét, szigorúan megválogatott összetevőit és dizájnját is a mesterséges intelligencia tervezte, sőt meg is kóstolta a készterméket.

  • Radar - Mesterséges intelligencia készített italt

A mesterséges intelligencia az elmúlt hónapokban szinte minden háztartásba betette a lábát valamilyen módon. A napokban pedig az egyik legnagyobb hazai energiaital gyártó cég dobott piacra egy mesterséges intelligencia által készített italt.

Az MI által megtervezett ital gyártását csak ebből a szuper biztos helyiségből lehet irányítani. Magát a szobát is a mesterséges intelligencia tervezte, valamint a receptúra másolatát elküldte egy svájci trezorba. Attól ugyanakkor nem kell tartani, hogy a gépek átveszik a hatalmat az emberek felett.

A mesterséges intelligencia még meg is tudta kóstolni a terméket, ugyanis digitális kóddá formálták azt. Több, mint 60 országba szállítanak energiaitalokat, az MI pedig a fogyasztói szokásokat is figyelembe vette a tervezésnél. A márka mindig törekszik az újításra, de ez tartogat kihívásokat is.

Az új energiaital végül tutti-frutti és bogyósgyümölcs ízesítést kapott. A vásárlók pedig hamarosan a boltok polcain is találkozhatnak vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!