2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar – Megnyitott hazánk legkorszerűbb hulladékgyűjtő udvara + videó

2023 novemberében a Radar stábja ott volt az alapkőletételnél. Mostanra megnyitotta kapuit Magyarország legkorszerűbb hulladékgyűjtő udvara, Esztergomban.

  • Radar – Megnyitott hazánk legkorszerűbb hulladékgyűjtő udvara + videó

A hulladék szakszerű lerakása, tárolása és hasznosítása a legtöbb városban gondot jelent. Esztergomban most megoldódott a probléma a lakosságbarát és minden előírásnak megfelelő udvar megnyitásával.

Hernádi Ádám, polgármester, Esztergom:

"Nekünk régi vágyunk volt az, hogy legyen egy olyan hulladékudvar a környéken, ahol ellenőrzött körülmények között a lakosság bármilyen hulladékot le tud adni. Mondanom sem kell, hogy nekünk voltak hulladékgyűjtő szigeteink, ahol ügye 3 fajta hulladékot lehetett leadni, ez a papír, a műanyag és az üveg volt."

Az új udvarokban a korszerű szemléletnek megfelelően nem három hanem mintegy 40 különböző féle hulladékfajtát lehet majd leadni és természetesen minden külön konténerekben lesz gyűjtve.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!