2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Radar – Leégett paradicsom

Már csaknem százra nőtt a Hawaii Maui szigetét sújtó, eddigi legsúlyosabb erdőtűz, amelyet még mindig oltanak.

  • Radar – Leégett paradicsom

A több ezer evakuált lakos számára átmeneti szállásokat alakítottak ki, és a nemzeti gárda segítsége mellett elindult a civil összefogás is. Sokan még családtagjaikat keresik, azonban a leégett területnek eddig csak töredékét tudták átkutatni.

Napokkal a tűzvész után a tűzoltók még mindig küzdenek a felgyulladt tűzzel, és kutyákkal kutatnak a város elszenesedett romjai között áldozatok után, miközben a túlélők és a hatóságok a katasztrófa utóhatásaival küszködnek.

A sziget nyugati oldalát és Lahiana történelmi városát szinte teljesen elvágták, csak az autópályán tudtak menekülni az emberek, sokan pedig az óceánba menekültek a füst és a lángok elől.

Hétvégén megnyitott egy segítőközpont, ahol az evakuáltak eltűnt családtagjaik után érdeklődhetnek. Egy férfi a közösségi médiában is keresi kilenc eltűnt rokonát, akikről még semmi hír nincs.

Egy gimnázium is átmeneti szállássá alakult az elmúlt napokban, és még az előtte fekvő füves területeken is családok laknak. Ez a nyolc hónapos kismama is itt rendezkedett be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra  + videó

Radar – Stuttgartban is készülnek az Európa-bajnokságra + videó

A legtöbb német nagyvároshoz hasonlóan a rendezői rutin már megvan, hiszen az 1974-es és a 2006-os világbajnokság alkalmából is játszottak itt mérkőzéseket. Az önkéntesek feladata, hogy biztosítsák a rendet a beléptetésnél, illetve a szurkolók eligazítása a megfelelő szektorokba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!