2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Radar

Radar - Kié lehet a felelősség a buszbalesetben?

Még mindig nem tudni pontosan, hogyan karambolozott a magyar autóbusz Szlovákiában. Megpróbáltuk kideríteni, ki lehet ilyen esetben a felelős. Valamint utánajártunk, hogy vannak a már hazaérkezett sérültek. Megrázó képsorok következnek.

  • Radar - Kié lehet a felelősség a buszbalesetben?

A hétfőn történt súlyos magyar autóbusz balesetben egy 56 éves férfi meghalt, további 58-an pedig megsérültek. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy kamionnal.

A busz a szlovák D2-es autópálya pozsonyzávodi pihenőjénél karambolozott. A járművön miskolci és budapesti nyugdíjasok utaztak, közülük 35-en már hazatérhettek. Többeket Miskolcon ápolnak.

A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. A pozsonyi rendőrség jelenleg is vizsgálja az esetet. Amit egyelőre tudni lehet, hogy alkoholt egyik sofőr szervezetében sem találtak.

A szlovák kórházakban még 23 utast kezelnek. Jelenleg senki sincs közvetlen életveszélyben.

Amit szintén tudni lehet, hogy a busz óriási erővel csapódott a kamionba. Szlovák sajtóhírek szerint csaknem 100 km/h-s sebességről van szó.

Az utazást szervező cég a nyomozás lezártáig nem kívánt nyilatkozni. A további fejleményekről pedig a Radarban is be fogunk számolni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!