2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Radar

Radar - Jégbirodalom

Megérkeztek az első lakók a Nyíregyházi Állatpark Jégkorszak Interaktív Állatbemutatójába. Bár a különleges létesítmény csak jövő tavasszal nyílik, az új Humboldt-pingvin kolóniát már láthatják a látogatók.

  • Radar - Jégbirodalom

A most érkezett Humboldt-pingvinek már a Jégkorszak Interaktív Állatbemutató első látványosságai. A különleges létesítményt ugyan csak tavasszal nyitják meg a közönség előtt, de az első madarakat már be tudják mutatni a vendégeknek.

Az állatok Svédországból és Németországból érkeztek, néhány napon belül azonban újabb társakkal bővül majd a kolónia. Augusztus végére 17 Humboldt-pingvin úszkálhat majd Nyíregyházán.

Az intézményben a Humboldt-pingvineken kívül lesz olyan is, amely eddig még nem élt Magyarországon, ilyen a nagy királypingvin és a sziklaugró pingvin is. De rajtuk kívül sarki róka, sarki farkas vagy rénszarvas is itt kap majd új kifutót. Valamint az épületben jegesmedvék is lesznek.

A jégkorszak birodalom teteje télen nyitva lesz, míg nyáron zárva tart majd. Na de, hogyan kerül Nyíregyházára gyilkos bálna? Kiderül riportunkból. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!