2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Radar

Radar - III. Károlyt elárulta a testbeszéde a koronázás előtt

Felkerestünk egy viselkedéselemző szakembert, hogy a brit király nyilvános szereplései alapján állítson össze egy elemzést a személyiségéről, hogy ezzel is jobban megismerhessük, és bemutathassuk önöknek III. Károlyt.

  • Radar - III. Károlyt elárulta a testbeszéde a koronázás előtt

Azok a környezetek, amikben megjelenik Károly, azok mind kontrollált környezetnek tekinthetőek. Így viszont nehezebb következtetni a valós személyiségre.

A másik ilyen tipikus gesztus az az, amikor így hátrafelé szorítja a kezét. Ez nem jelent igazából semmi mást, mint ahogy láthatjuk, csak kifejezetten az, hogy ez az ő alapvonalához tartozik, és ekkor, amikor ezeket a gesztusokat használja, akkor ő biztonságban érzi magát

- mondja Sziklay Bence viselkedéselemző.

Édesanyja, a néhai II. Erzsébet királynő halála után azért már kevésbé tudta palástolni érzéseit. Ez persze teljesen elfogadott, még a királyi családot övező protokollok tekintetében is.

A szekértő azt mondja, Károly introvertált típus. Szeretné megérteni a dolgokat, mielőtt cselekedne, és ez már a hercegsége ideje alatt is megfigyelhető volt. De egy elfeledett haragot is felfedezni rajta.

Hogyha legközelebb nézik Károly viselkedését, akkor egy-két tippet adhatok. Hogyha felmegy Károlynak a pislogásszáma, akkor ez a stresszel egyenértékű, illetőlegesen a gesztikulációs elhelyezkedési tendenciája az jobb pozitív, azaz általában véve azok a dolgok, amikkel ő szimpatizál, azok az esetek nagyobb százalékában a jobb kezével, illetve a jobb oldalára teszi

- mutatott rá Sziklay Bence.

A Hír TV nézői is élőben követhetik a koronázást, így ellenőrizhetik az új uralkodó testbeszédét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!