2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Radar

Radar - Földönkívüli találkozás

Vannak, akik azt állítják, már átélték a találkozást, akadnak, akik vágynak rá, és sokan csupán az emberi fantázia szüleményének tartják a földön kívüli civilizációk létét. Hogy mi erre a tudomány válasza, azt egy csillagász árulta el nekünk.

  • Radar - Földönkívüli találkozás

Az egyik lebizarrabb repülő csészaljat ábrázoló videót 2009-ben hozták nyilvánosságra, ahol egy kézi kamerával munkások rögzítették, ahogy két vadászrepülő egy repülőcsészealjat üldöz, amely a szemük láttára, a vízbe csapódik. A kiérkező helikopterről pedig hangosbeszélőn utasították távozásra őket.

Ez persze csak egy a számtalan megmagyarázhatatlan jelenség közül, ami napvilágot látott. 2020-ban Kolumbiában vettek lencsevégre egy különös repülő tárgyat,

2021-ben Hawaiin rögzítettek rejtélyes, kéken világító jelenséget az égen.

Magyarország is bővelkedik harmadik típusúnak vélt találkozásokban. Például a gabonakör Nagykanizsa határában, de pár nappal ezelőtt Salgótarjánban is UFÓ-t véltek látni.

Ezek olyan tapasztalatok, amelyre a magyarázat sokszor egészen banális.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!