2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Radar

Radar - Éjszaka a Festetics-kastélyban

Nagy sikerrel zárult az első Festetics-kastély éjszakája Dégen, amit első alkalommal és hagyományteremtő céllal rendezett meg a Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.

  • Radar - Éjszaka a Festetics-kastélyban

A dégi Festetics kastély tavaly novemberben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt a több mint 3 évig tartó felújítás után.

A kastély Magyarország legnagyobb vidéki klasszicista épülete, amely tervezője Pollach Mihály volt.

Festetics Lajos a dégi grófi ág alapítója, maga is vonzódott a botanikához. Nemcsak Magyarország, de Közép-Kelet Európa legnagyobb angolparkja is a dégi, közel 300 hektáros kastélypark. Ez a kocsányos tölgy is már több mint 200 éves.

A kastély a rendkívül jó ízlésű, művelt és jómódú nemes Festetics Antal, Lajos legidősebb fia örökségébe került, aki Budapesten ismerkedett meg a fiatal pályakezdő Pollach Mihállyal.

Nyaranta számos programot szerveznek maguk is, ahova várnak szeretettel mindenféle sporttal, kulturális tevékenységgel foglalkozó civil szervezetet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Radar - Ne csak szurkolj, segíts is! + videó

Egy különleges, figyelemfelhívó játékkal és különféle adományozási lehetőségekkel költözött ki az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Szabadság téren felállított szurkolói zónába.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!