2024. 06. 29. Szombat Péter, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Radar ráadás 00:05

Radar

Radar - Egy földönkívüli maradványai Peruban?

Ismeretlen eredetű gabona körök, furcsa fényjelenségek, az 51-es körzet legendája és első ránézésre megmagyarázhatatlan leletek szolgálnak kifogyhatatlan témával az UFO-hívőknek. Most Mexikóban vittek a kongresszus elé egy állítólagos leletet, amelyről már az első vizsgálatok is napvilágot láttak.

  • Radar - Egy földönkívüli maradványai Peruban?

A mexikói kongresszuson mutatták be a feltételezett leletet. Jaime Maussan újságíró, a téma megszállottja egy meg nem nevezett személytől kapta a kitömött maradványokat.

Ez az első alkalom, hogy a meghallgatás során bemutatott bizonyíték ilyen formában kerül nyilvánosságra, és azt hiszem, egyértelműen bizonyítja, hogy nem emberi példányokkal van dolgunk, amelyek nem állnak rokonságban a világunkban élő más fajokkal, és bármely tudományos intézmény megvizsgálhatja őket.

A 70 éves ufókutató azonnal nemzetközi figyelmet keltett, a tudományos közösség visszatetszése azonban ugyanolyan gyorsan érkezett, mint Maussan újdonsült elismerése. Perui tudósok és régészek a testeket állati csontokból összerakott bohózatnak nevezték.

A NASA megkérdőjelezte továbbá, hogy miért nem bocsátották a mintákat a rendelkezésükre vizsgálatra. Egy mexikói tudós a Reuters hírügynökség kérésére felülvizsgálta a Maussan által megosztott vizsgálati eredményeket, és arra a következtetésre jutott, hogy azok normális földi életre utalnak. Ezt egy magyar csillagász is megerősítette.

Egyelőre tehát még csak a magyarázatokat keresi az emberiség, és ameddig csak elér a tudomány keze, odáig mindent felkutatnak a földönkívüli élet után. Az biztos, a tudósok számára már egy baktérium is nagy lépés lenne.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Párizs 2024 - küzdelem a Szajnával

Párizs 2024 - küzdelem a Szajnával

Kevesebb mint egy hónappal a párizsi olimpia előtt még mindig nem elég tiszta a Szajna vize ahhoz, hogy otthont adhasson az ötkarikás versenyeknek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Éljen soká a Duna! + videó

Radar - Éljen soká a Duna! + videó

Holnap ünnepeljük a Duna Nemzetközi napját. Az öreg folyó napja ez, amely 2004 óta ünnep. Ekkor 19 ország ünnepli az ismerős folyót, amely meghatározó a mellette élők kultúráját tekintve.
Radar - Bakancsra fel - az Őrség kincsei + videó

Radar - Bakancsra fel - az Őrség kincsei + videó

Hat hete indult a Bakancsra fel második évada. Illés Peti kollégánk Magyarország kincseit mutatta meg Önöknek ezekben az etűdökben. Most következzék a befejező rész, mely az Őrségről szól.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!