2023. 09. 30. Szombat Jeromos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Radar

Radar - Egy földönkívüli maradványai Peruban?

Ismeretlen eredetű gabona körök, furcsa fényjelenségek, az 51-es körzet legendája és első ránézésre megmagyarázhatatlan leletek szolgálnak kifogyhatatlan témával az UFO-hívőknek. Most Mexikóban vittek a kongresszus elé egy állítólagos leletet, amelyről már az első vizsgálatok is napvilágot láttak.

  • Radar - Egy földönkívüli maradványai Peruban?

A mexikói kongresszuson mutatták be a feltételezett leletet. Jaime Maussan újságíró, a téma megszállottja egy meg nem nevezett személytől kapta a kitömött maradványokat.

Ez az első alkalom, hogy a meghallgatás során bemutatott bizonyíték ilyen formában kerül nyilvánosságra, és azt hiszem, egyértelműen bizonyítja, hogy nem emberi példányokkal van dolgunk, amelyek nem állnak rokonságban a világunkban élő más fajokkal, és bármely tudományos intézmény megvizsgálhatja őket.

A 70 éves ufókutató azonnal nemzetközi figyelmet keltett, a tudományos közösség visszatetszése azonban ugyanolyan gyorsan érkezett, mint Maussan újdonsült elismerése. Perui tudósok és régészek a testeket állati csontokból összerakott bohózatnak nevezték.

A NASA megkérdőjelezte továbbá, hogy miért nem bocsátották a mintákat a rendelkezésükre vizsgálatra. Egy mexikói tudós a Reuters hírügynökség kérésére felülvizsgálta a Maussan által megosztott vizsgálati eredményeket, és arra a következtetésre jutott, hogy azok normális földi életre utalnak. Ezt egy magyar csillagász is megerősítette.

Egyelőre tehát még csak a magyarázatokat keresi az emberiség, és ameddig csak elér a tudomány keze, odáig mindent felkutatnak a földönkívüli élet után. Az biztos, a tudósok számára már egy baktérium is nagy lépés lenne.

További epizódok

Radar - Szélesvásznon az Alfa Rómeó és Júlia

Radar - Szélesvásznon az Alfa Rómeó és Júlia

Dániel Vali színésznő és Szigethy Gábor rendező segítségével tekintünk be a kulisszák mögé. 2023. szeptember 29.
Radar - Az illóolajok jótékony hatásai

Radar - Az illóolajok jótékony hatásai

A borongós őszi napok beköszöntével hajlamosabbak vagyunk a megbetegedésre. 2023. szeptember 29.
Radar - Gyógyító bernáthegyiek

Radar - Gyógyító bernáthegyiek

A bernáthegyi kutyusok leginkább a Beethoven című filmből lehetnek ismerősek a legtöbbünk számára. 2023. szeptember 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Aktívan a suliban

A Magyar Diáksport Szövetség idén is megrendezte az Európai Diáksport Napját. Idén egy különleges bejelentéssel is készültek: a szövetség elindította mozgásösztönző aktív iskola programját.
Radar – Füzér rejtett kincsei

Radar – Füzér rejtett kincsei

Illés Péter kollégánk előző hét pénteken egy új túrázós mini sorozatba kezdett, ahol megmutatja nekünk hazánk kincseit. Próbál azokra a helyszínekre elvinni minket, amelyek nem annyira ismertek. Következzen hát a második rész, ahol Füzérre kalauzol el minket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!