2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar – Álrendőröket fogtak az igazi zsaruk + videó

A rablóbandára egy másik ügy nyomozása során bukkantak. Az elkövetők egy előre megbeszélt időpontban találkoztak áldozataikkal. Az álrendőrök csuklyát húztak a fejükre, autójukra megkülönböztető jelzést szereltek, és "Rendőrség!" felkiáltással kiszállították a sértetteket. megbilincselték őket, majd pénzt és drogot zsákmányoltak. Az öt fős banda utolsó két tagjára nemrégen csaptak le a kommandósok.

  • Radar – Álrendőröket fogtak az igazi zsaruk + videó

Kész-Varga Mónika szóvivő, Nemzeti Nyomozó Iroda: "A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda kiberbűnözés elleni főosztályának a felderítő osztálya volt az, akik egy online csalásos ügy kapcsán jutottak el egy rablóbandához."

Kész-Varga Mónika szóvivő, Nemzeti Nyomozó Iroda: "Az eset még két évvel ezelőtt decemberben történt. Mégpedig úgy, hogy az elkövetők kámzsát használva rendőrnek adták ki magukat, megkülönböztető fényjelzés használó gépkocsival érkeztek egyébként a helyszínre, ahol a sértettet tartózkodtak, majd pedig a sértetteket felszólították, hogy szálljanak ki a gépkocsijukból, a földre fektették őket, megbilincselték, majd pedig ruházatátvizsgálást hajtottak rajtuk végre, illetőleg átvizsgálták az általuk használt autót is. És minden értéket, készpénzt, illetőleg kábítószert is eltulajdonítottak tőlük."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Újabb mérföldkő a hazai filmes oktatásban  + videó

Radar – Újabb mérföldkő a hazai filmes oktatásban + videó

Úszómedencéből alakult át egy filmes stúdió a Színház-és Filmművészeti Egyetemen, ami az operatőr és rendezőképzés oktatását segíti. Az új létesítményt a világhírű, magyar származású Kovács László operatőrről nevezték el. Az új műterem nem csupán egy újabb helyisége, hanem szimbóluma lett az egyetemnek.
Radar – Nemzetközi képzőművészeti vásár nyílt Budapesten+ videó

Radar – Nemzetközi képzőművészeti vásár nyílt Budapesten+ videó

Megnyitotta kapuit Közép- és Kelet-Európa legnagyobb nemzetközi képzőművészeti vására, az Art Market Budapest. Ötszáznál is több művész több ezer alkotása mellett számtalan kísérőprogrammal várják a látogatókat, ezúttal újra a Millenárison, ahol természetesen stábunk is ott járt.
Radar – Elhunyt a Máltai Szeretetszolgálat magyarországi alapítója + videó

Radar – Elhunyt a Máltai Szeretetszolgálat magyarországi alapítója + videó

85. életévében elhunyt Kozma Imre atya. A zugligeti templom kertjében ő nyitotta meg az első menekülttábort, a Budapesten gyülekező keletnémet családok előtt, Európa legnagyobb humanitárius akciója indítva el. Ennek során 48 ezer menekültet fogadtak be Magyarországon. A kiváló katolikus pap nem mindennapi életútja előtt tisztelgünk most.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!