2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Csak csonthalom?

Következik:

Napi aktuális 04:00

Radar

Radar - A Carnegie Hall-ban lép fel a magyar hegedűvirtuóz

Nyári Bernadett hegedű virtuóz a Szent István napi ünnepek keretében lépett fel a Vigadó téren. Mintegy 90 ország 150 városában fellépett már. Európában szinte mindenhol, de Amerikában, Hawaii-on, Bora Borán, és a Karib-szigeteken is ismerik. Azonban nemrég nem akárhová kapott meghívást.

  • Radar - A Carnegie Hall-ban lép fel a magyar hegedűvirtuóz

Nyári Bernadett 13 évesen, egy olaszországi koncertnek köszönhetően döntötte el véglegesen, hogy hegedűművész lesz. Zenész családból származik, nagypapája is hegedűművész volt, aki Hubay Jenőnél végzett a Zeneakadémián. Emellett zeneszerző és karmester is volt.

A legutóbbi koncertje a zenei stílusok kavalkádja volt. Magyar számokkal indult, utána jött egy kis amerikai pop, egy kis brazil szamba, egy kis filmzene, így mindenki megtalálta a kedvenc számát.

Tavaly decemberben óriási megtiszteltetés érte, amikor  a Carnegie Hall-ból keresték meg egy fellépés lehetőségével.

Egy hely van, amit soha nem utasítana vissza, ez pedig Magyarország. Azt mondja: "mindig, amikor van egy meghívás, akkor jövök, mert nekem mindig ez marad az otthonom."

A teljes riport:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

III. Károly király üzent Gareth Southgate-nek

A brit uralkodó szerint Gareth Southgate, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és stábja annak ellenére is emelt fővel térhet haza a németországi Európa-bajnokságról, hogy a csapat a vasárnap esti berlini döntőben 2-1 arányban vereséget szenvedett Spanyolországtól.
Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!