2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Radar

Radar - 450 millió forintért is elkelhet az ikonikus filmsorozat egyik jelmeze

Akár 450 millió forintért is elkelhet minden idők egyik legsikeresebb filmsorozatának egyik jelmeze egy londoni aukción, ahol több mint 1800 filmes és tévés emléktárgyat árvereznek el. De, hogy egészen pontosan melyik is ez a film? Annyi biztos: rRéges-régen játszódott, egy messzi-messzi galaxisban...

  • Radar - 450 millió forintért is elkelhet az ikonikus filmsorozat egyik jelmeze

Han Solo sugárpisztolya és Leia hercegnő ruhája után most egy újabb Star Wars relikvia kerül kalapács alá, méghozzá a sorozat negyedik részében, az 1977-es "Egy új remény" című filmben először látható aranyszínű C-3PO - vagyis egészen pontosan a feje. A karaktert Anthony Daniels alakította, aki most úgy döntött megválik szeretett jelmezének darabjaitól és árverésre bocsájtja a Propstore aukciós ház segítségével.

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia viszont annak, aki azt szeretné, hogy C-3PO feje az otthonában tündököljön. Becslések szerint a ugyanis a relikviának akár egymillió fontig, azaz átszámítva majdnem 450 millió forintig is felmehet az ára.

Az aranyszínű fej mellett 1800 darab filmes és tévés relikviát bocsátanak majd árverésre, így olyan kincsek is kalapács alá kerülnek, mint Indiana Jones ostora, vagy a Titanic című filmben

Leonardo DiCaprio által alakított Jack Dawson ruhája, vagy Freddy Krueger pengékkel felturbózott kesztyűje, a Rémálom az elm utcában című horrorfilmből.

További epizódok

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

Radar - Európa legnagyobb épített beltéri betleheme + videó

A bábtáncoltatás hagyománya Vörsön régmúltra tekint vissza, az idősek szerint már több, mint száz éve is járták így a falut a pásztorok. 2023. december 08.
Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Radar - Hihetetlen fényjátékokat ihletett a Nobel-díj + videó

Stockholmban a Nobel-díj átadó ünnepséget óriás előkészület és izgalmas programok előzik meg. 2023. december 08.
Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Radar - Aranyat érő katalizátorok + videó

Aranyat, ezüstöt és platinát is tartalmazó őrleménnyel kereskedett az a férfi, akit a nyomozók kapcsoltak le. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!