2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Publi Cafe

Publi Cafe: Ezért választották jelentéstevőnek a bosszú pornós képviselőt

Az Európai Parlamentben tartott pedofilellenes törvény kapcsán zajló vitanapról és arról is szó volt Publi Cafe című műsorunkban, hogy míg Magyarországot számos alkalommal szapulják a sajtószabadság helyzete miatt, addig a minap Hollandiában lőttek fejbe egy újságírót. Kiszelly Zoltán és Kohán Mátyás volt adásunk vendége. Műsorvezető: Trombitás Kristóf.

  • Publi Cafe: Ezért választották jelentéstevőnek a bosszú pornós képviselőt

Trombitás Kristóf felvezetője szerint nem létezik, hogy nem Brüsszel provokációja az, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény kapcsán a kritikákat egy olyan ember fogja össze, aki a hazájában jogerősen elítéltek amiatt, mert bosszú pornót tett fel az internetre, aki egyébként férfi.

Kiszelly Zoltán politológus erre reagálva elmondta,

nyilván azért választották őt, mert ezek az emberek botrányt keltenek és akkor nem arról kell beszélni, ami a lényeg, hagy ez most uniós hatáskor vagy sem, hanem egy ilyen emberrel is úgy tálalják eleve a témát, hogy egy botrány legyen.

Trombitás Kristóf hozzátette: az egésznek pedig mindig az a vége, hogy az EP azt szeretné elérni, hogy pénz ne juthasson el Magyarországra, amit a baloldal hamisan úgy kommunnikál, hogy ez egy adomány.

A Mandiner munkatársának emlékeztetett, annak a máltai munkáspártnak a képviselőjéről van szó, aki két éve Daphne Caruana Galizia máltai oknyomozó újságíró megölette, vagyis így még a sajtószabadságba is rúgtak egyet.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!