2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Publi Cafe

Publi Cafe: Az LMBTQ kifordít jogokat és hatéves gyerekeket, óvodásokat akarnak riogatni

Zajlik a boszorkányüldözés Magyarország ellen. Karácsony Gergely és tanácsadói külföldi lapokban hirdetnek programot és kiderült hogyan viselkedik Jakab Péter, ha igazi melóssal találkozik szembe. A Publi Cafeban Trombitás Kristóf műsorvezető Kötter Tamás íróval és Horváth Tamással, a 888.hu újságírójával beszélgetett.

  • Publi Cafe: Az LMBTQ kifordít jogokat és hatéves gyerekeket, óvodásokat akarnak riogatni

- A boszorkányüldözésnek tegnap volt a csúcspontja, amikor is egy vitanapot tartottak az EP-ben arról, hogy a magyarok szeretnék saját maguk eldönteni, hogy hogyan nevelik a gyermekeiket – hangzott el Trombitás Kristóf felvezetőjében.

Kötter Tamás erre reagálva kifejtette: nyugat és kelet között az aszimmetrikus viszony a rendszerváltáskor felszámolásra került. Mi, magyarok azt mondjuk, hogy 89-90-ben a rendszerváltás vágyott célja nem az volt, hogy mi is nyugat-európai országgá váljunk, hanem az, hogy úgy dönthessünk a saját sorsunkról, ahogy szeretnénk.

-  A demokrácia arról szól, hogy milyen mechanizmus alapján hozzuk meg a döntést. Nyugat viszont velünk szemben szellemi imperializmust akar alkalmazni: minden kritika nélkül, anélkül, hogy a hely sajátosságait figyelembe vennénk, fogadjunk el mindent és azonnal alkalmazzuk

– hangsúlyozta Kötter Tamás.

- A magyar ellenzék, ez a csapat nem tud mást csinálni, mint nyugatról, „import áruházakból” eszméket idehozni Magyarországra és minden kritika nélkül alkalmazni. Ennek parodisztikus formája volt, amikor magyar narancsot akartak termeszteni és szörnyű formája most, hogy az LMBTQ kifordít jogokat és hatéves gyerekeket és óvodásokat akarnak riogatni.

Horváth Tamás meglátása szerint ugyan még napjainkban is vannak szabadkőművesek, nem sokat tudunk róluk, de a helyüket átvették különféle NGO-k.

Ugyanúgy hálózati alapon szerveződnek, nem kormányzati, hanem civil szervezetek, amelyek sokkal gyorsabban tudnak reagálni a jelen kor kihívásaira.

- Sajnos a magyar baloldal sosem volt nemzeti érzelmű, a magyar kommunisták sem voltak nemzeti érzelműek szemben mondjuk a román kommunistákkal. Ennek is meg van a hatása a mai napig

- mondta Horváth Tamás.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!