2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Napindító 07:30

Politikai hobbista

Politikai hobbista – Hajdú Péter: nem a hangfelvétel tartalma érdekelt a Varga-interjúban + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Hajdú Pétert, a Frizbi TV műsorvezetőjét kérdezte.

  • Politikai hobbista – Hajdú Péter: nem a hangfelvétel tartalma érdekelt a Varga-interjúban + videó

Mint ismert, Hajdú Péter a közelmúltban interjút készített Varga Judittal. Az egykori igazságügyi miniszter akkor törte meg a csendet volt férjével, Magyar Péterrel kapcsolatban. Beszélt házasságon belüli veszekedésekről, zsarolásról, abúzusról és az őt ért lelki terrorról.

Hajdú Péter szerint nagyon megdöbbentő volt, amit Varga Judittól hallott, hiszen egy olyan nőről van szó, aki okos, csinos és sikeres, de Magyar Péter ennek ellenére soha nem adta meg neki a kellő tiszteletet.

Az interjú heves indulatokat váltott ki és nem pusztán a politikai életben, hanem a társadalomban is. Maga Hajdú is kapott hideget-meleget, hogy „mit kellett volna inkább kérdeznie”, többek között Havas Henrik is kifejtette, hogy szerinte melyek lettek volna a megfelelő kérdések.

A Frizbi TV műsorvezetőjét természetesen a durva kritikákat megfogalmazó fizetett trollhadsereg szintén betalálta. Sokak már azt „megbocsájthatatlan” bűnnek tartották, hogy egyáltalán Varga Judit meghívást kapott a műsorba.

A legtöbb meg sem nézte az interjút, azok, akik ugyanazt szólják hozzá, azok nagy valószínűséggel meg sem nézték, nincsenek tisztában, mert pontosan szó volt mindenről ebben az interjúban. Nyilván, nem mentem rá arra, hogy mi a szövege a hangfelvételnek, ugyanis mindenhol megjelent (…) őszintén mondom nem az érdekelt, hogy mi a szövege, mert az ismert volt és alapvetés, hogy ez létezik, az érdekelt, hogy miként juthat el odáig egy férj, hogy a feleségével felveszi a beszélgetést és utána ezzel zsarolja, nyilvánosságra hozza

– tette hozzá Hajdú Péter.

További témáink:

  • Geszti Péter előadóművész úgy látja, ha valakik nem a NER-hez tartoznak, azok számára élhetetlen az ország
  • Nagy Ervin elképesztő eksztázisba esett! A színész a Magyar Péter-jelenség miatt ’56-os hangulatot vizionál

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

A Moziklip egy 1987-ben készült magyar zenés szkeccsfilm, amelyet Tímár Péter rendezett. A filmben 18 popzenei és újhullámos előadó mutatkozott be egy-egy klip erejéig. Vincze Lillát és a Varga Miklóst kérdeztük a Szélesvásznú történelemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!