2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Politikai hobbista

Politikai hobbista – Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgató kérdezte.

  • Politikai hobbista – Magyar Péter nem a Fideszt gyengíti + videó

A műsorvezető Jeszenszky Zsolt az adásban a stúdióban ülő állandó kommentelőkkel többek között Magyar Péter politikai színrelépéséről, az ellenzéki pártok külföldi kötődéséről, Magyar Péter csetléseiről, botlásairól, vitatható emberi és vezetői stílusáról beszélgetett. 

 

Az adás második felében Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet igazgató a közvéleménykutatások matematikájába, mechanizmusaiba avatja be a műsor házigazdáit és a nézőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!