2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Panaszkönyv

Kicsi kocsi nem száguld

Made in China
Mit tehetünk akkor, ha a garanciális idő letelte után az időnként leálló laptopunkat a szerviz végleg elrontja felelősségvállalás nélkül? Mi van akkor, ha a szerviz garanciális időn belül nem tudja megjavítani táblagépünket? Vajon joggal mondhatja-e nekünk utóbbi esetben azt a forgalmazó, hogy küldjük ki Kínába, mert a készülék ott készült?

Kicsi kocsi nem száguld
A tulaj szerint már 2000 kilométer után problémák voltak a 2,5 éves kisteherautóval. A forgalmazó szerint túl sok benne a kilométer. Nem olyan ez, mintha W. A. Mozart zenéjére mondanák azt – Milos Forman után szabadon –, hogy túl sok benne a hang? Döntsék el, kinek van igaza!

 

 

Panaszkönyv. Nézzenek minket, de ne kerüljenek bele!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!