2020. július 6.,
hétfő, Csaba napja

Paletta: Siófokra költözik a Játékszín

Hír TV

2019. június 14., péntek 18:55

A Hír TV Paletta című műsorában arról is szó esett, hogy a Játékszín természetesen csak néhány hétre költözik a tó partjára, hiszen a siófoki Színparton hat szombat estén át várják a közönséget. A Játékszín tavaly nyári előadásaival új lendületet adott a nyári szabadtéri szórakoztatás hagyományainak.

A nagy múltú, egykori Kálmán Imre Szabadtéri Színpad is megújult és tökéletes helyszínt ad a fővárosban már népszerűvé vált vígjátékoknak és komédiáknak. A stúdióban vendégeskedett Bank Tamás, a Játékszín igazgatója és Tóth Enikő színművész, aki négy darabban is játszik az évadban.

Izgalmas évad elé néz a székesfehérvári Vörösmarty Színház, ugyanis 11 bemutató, köztük két magyarországi ősbemutató is lesz a következő évadjában. A darabokról a színház igazgatója, Szikora János beszélt a Palettában.

Sportrovatunkban pedig a jógáé volt a főszerep, ugyanis Őexcellenciája Kumar Tuhin indiai nagykövet számolt be arról, hogy megrendezik az 5. Nemzetközi Jóga Napot.

Ez alkalomból egy különleges eseménysorozat bemutatására kerül sor, amely nem csupán a jóga hagyományát, de India kultúrájának vibráló sokszínűségét is színpadra állítja.

Hír TV