2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Túlélve Bolíviát

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Paletta

Paletta: Rekordkísérlet-"Emeljünk magasba minél több gyereket"

Macskafogó a színpadon; rekordkísérlet; és művészettörténeti szenzáció!

  • Paletta: Rekordkísérlet-

Nemcsák Károly a Paletta stúdiójában elárulta, hogyan kerül Grabowski a József Attila Színház színpadára, ugyanis szeptember 29-én bemutatják a Macskafogó című musicalt. Ezen kívül pedig a színház 2019/2020-as évadjáról is szó volt, amelynek középpontjában a film lesz. Hogy ez mit is jelent, az kiderül a Paletta adásából.

De művészettörténeti szenzáció is volt a Hír TV Palettáján, hiszen 107 év lappangás után került elő egy kubista remekmű: Dénes Valéria Bruges-t, a belga kisvárost ábrázoló monumentális festménye. A szakértők véleménye szerint az ismeretlenségből talán évtizedenként egyszer bukkanhat elő a magyar festészetet gazdagító, hasonló kaliberű remekmű. A festményt most elárverezik, de hogy mennyi az annyi, azt Kelen Anna művészettörténész árulja el a Palettában.

A tavalyi teljesítmény megtízszerezésére készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, ugyanis Emeljünk magasba minél több gyereket! címmel hirdettek meg rekordkísérletet. A tavalyi sikeres emelés után idén százezer gyerek megemelésére készülnek, a cél természetes az, hogy egy időben minél több gyereket emeljünk magasba országosan és a határon túl (Csíkszereda, Révkomárom és Dunaszerdahely), ezzel pedig a gyerekek és a család fontosságára akarják felhívni a figyelmet. Minderre Skrabski Fruzsina mellett a Pannonia All Stars Orchestra énekese is felhívja a figyelmet.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!