2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Paletta

Paletta: Két fesztivál közül is választhatunk ezen a hétvégén

A Hír TV Paletta című műsorában ezúttal Magyarország legszebb birtokáról, a két napos 2. Agatha Christie Fesztiválról és a szintén két napos Libamájfesztiválról volt szó.

  • Paletta: Két fesztivál közül is választhatunk ezen a hétvégén

Megvannak Magyarország legszebb birtokai

Mátrai Zoltán, a Magyarország Legszebb Birtoka Díj főszervezője beszélt az idén harmadjára megrendezett versenyről. Közel 60 induló közül, 21 került a döntőbe, melyből a több, mint 70 fős zsűri, kiválasztotta a 7 kategória egy-egy győztesét, majd az abszolút győztest. Szabó Viktor, a Bold Agro Kft. ügyvezető igazgatója elmesélte, hogyan sikerült gyümölcstermesztés kategóriában nyerniük derecskei birtokukkal és hogyan lettek az abszolút győztes.

2. alkalommal rendezik meg az Agatha Christie Fesztivált

Balatoni Bernadett produkciós vezető közel másfél év alatt szervezte meg az első fesztivált, ami tavaly ősszel volt. Már akkor annyi programötletük támadt, hogy biztosak voltak az idei fesztivál megrendezésében. Virág Anna kalaposmester két workshopot is tart majd a rendezvény hétvégéjén, a szeptember 14-ei és 15-ei fesztiválnapokon. Emellett detektíviskola, rejtélyek megoldása, kvízjátékok, tradicionális öt órai tea, valamint kapcsolódó tematikájú nyeremények várják majd a krimirajongókat most hétvégén.

Libamájfesztivál a Vajdahunyadvárában

Ökrös Mariann, a Magyar Libamáj Szövetség elnöke mesélt arról, hogyan hizlalják fel a libát és annak máját, olyan modern módszerekkel és technológiai megoldásokkal, melyekről bebizonyították, hogy a libáknak egyáltalán nem okoz fájdalmat. Most hétvégén rendezik meg ugyanis a Libamájfesztivált a Vajdahunyadvárában. Kiss László, az Orosházi Libamájért Egyesület projektmenedzsere elmondta, hogy a közel 20 éves múlttal rendelkező eseményt, eddig Orosházán tartották. Marton Adrienn Privátséf, Ételstylist is főzni fog mindkét nap, emellett kulturális programok, színpadi események, koncertek, divatbemutató, főző és sütő bemutató, valamint tokaji borok is megtalálhatóak lesznek a rendezvényen.

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Globál: Nyolc éven belül áramot termelhet Paks II.

Globál: Nyolc éven belül áramot termelhet Paks II.

Véget érhet Magyarország villamosenergia függősége a paksi bővítésnek köszönhetően. Az orosz Roszatom által épített új atomerőmű akár nyolc éven belül áramot termelhet. A két paksi blokk pedig együttesen Magyarország áramellátásának akár 70–80 százalékát adhatja.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!