2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Paletta: Húsz éves a Talamba együttes

Hír TV

2019. október 25., péntek 18:55

A Paletta pénteki műsorában a 20 éves Talamba ütőegyüttesről, a hétvégén rendezendő győri ketrecharc gáláról és az idén nagykoncerttel készülő Groovehouse együttesről volt szó.

Talamba 20 - A világ ütős szemmel

„Az elmúlt 20 évben mindig arra figyeltünk, hogy ezt az ütőhangszeres családot, ezt a gyönyörű szép hangszercsaládot úgy tudjuk megmutatni a nézőinknek, a hallgatóinknak, hogy soha ne jusson az az eszébe, hogy az ütőhangszerek csak dobok.”

- magyarázta Zombor Levente, a Talamba együttes vezetője a Palettában.

Cage Fighting 7. nemzetközi ketrecharc gála

„Ahhoz, hogy valaki jó ketrecharcos legyen, nem csak verekedni kell tudni jól, hanem egy jó showt is kell csinálni. Az amerikai Ultimate Fighting Championshipben inkább a showman az, aki halad előre és a jó meccseket meg a nagy meccspénzeket kapja.”

- mondta Horváth Ádám MMA harcos.

Groovehouse 21 koncert

„A díjátadókat mindig nagy izgalommal vártuk (…). Amikor egy körben ülsz még rajtad kívül 4-5, nem tudom hány zenekarral és azon izgulsz, hogy a te nevedet mondják ki, ezek nyilván kihívások voltak. Mindig volt az adott évben – ahol persze jelöltek minket – egy kis izgalmi része. Az tök jó volt, hogy igazából a legjobb akar lenni az ember (…).”

- emlékezett vissza Judy, a Groovehouse énekese.

Hír TV