2021. 10. 24. Vasárnap Salamon napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Napi aktuális

Ők heten, köztük Sargentini utódja és Donáth Anna is hazánkba jön vizsgálódni

Szerdán kezdi meg kétnapos magyarországi meghallgatási sorozatát az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága. Miért éppen most jött a LIBE bizottság Budapestre, mi a cél? Zöldhegyi Katalin tudósítónkat kapcsoltuk Brüsszelből.

LMBTQ-aktivisták és migránspárti politikusok is vizsgálják a következő napokban a magyar jogállamiságot - kiemelten a gyermekvédelmi törvényt. A LIBE bizottság delegációja a hetes cikkely szerinti eljáráshoz gyűjt anyagot - elsősorban kormánykritikus pártoktól, szervezetektől, újságíróktól. A bizottság egyik tagja a szélsőbaloldali Malin Björk, aki arról híresült el, hogy több száz műanyag klitoriszt nyomtatott az Európai Parlament költségén szóróajándéknak. Ő többször együtt dolgozott Judith Sargentinivel is.

Újabb hazug jelentésre számít a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

A magyar emberek nem kérnek sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandából, sem a migránsokból – szögezte le a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja. Mint írták: a LIBE-bizottsági küldöttség tele van európai baloldali, bevándorláspárti politikusokkal és LMBTQ-aktivistákkal, így borítékolható, hogy ismét egy hazug politikai jelentés fog készülni Magyarországról.

További epizódok

Napi aktuális extra – Békemenet – Soha többé, Stop!

Nyolc kamerával, drónnal adott élő közvetítést a HírTV a Békemenetről. A stúdióban Gajdics Ottó és Mráz Ágoston Sámuel elemzett, helyszínről pedig Déri Stefit, és a Célpont riporterét Gáll Csongort kapcsoltuk. 2021. október 23.

Toót-Holló Tamás: Október 23-án megelevenedik a történelem

Toót-Holló Tamással, a Magyar Nemzet főszerkesztőjével beszélgettünk. 2021. október 22.

Ifj. Lomnici Zoltán: Nem szeretik a külső beavatkozást a magyarok

Ifj. Lomnici Zoltán volt a vendégünk. 2021. október 22.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!