2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

Németh Zsolt: Tabudöntögető megállapítások hangzottak el Orbán Viktor tusnádfürdői előadásában

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke volt a vendégünk. A politikus azt mondta, hogy a kormányfő éves irányadó beszédét mindig Tusványoson mondja el, az elhangzottakért pedig mindig kap kritikákat is.

  • Németh Zsolt: Tabudöntögető megállapítások hangzottak el Orbán Viktor tusnádfürdői előadásában

Az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szerint tabudöntögető megállapítások hangzottak el Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői előadásában. Németh Zsolt a Napi aktuálisban azt mondta, hogy a kormányfő éves irányadó beszédét mindig Tusványoson mondja el, az elhangzottakért pedig mindig kap kritikákat is. Ezek azonban – tette hozzá – sokszor félreértésből fakadnak.

Egy Európa-párti beszédet hallhattunk és azt a célt szolgálja, hogy immáron az elkövetkezendő időszakban próbálja felülvizsgálni Európa a saját megközelítését, egy újratervezésre van szükség a háború kérdésében és Orbán Viktor ebben a kérdésben próbált a maga részéről hozzászólni ehhez a kérdéskörhöz

- mutatott rá Németh Zsolt. 

Teljes beszélgetés: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!