2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Napi aktuális

Magyarország képes lehet meggyőzni a szomszédos országokat az ukrajnai békéért való közös együttműködésről

Koskovics Zoltán geopolitikai elemző, Dunda György kárpátaljai tudósító és Thuróczy Richárd rádiós műsorvezető voltak a Napi aktuális vendégei, ahol a közelgő magyar-ukrán megbeszélés volt a fő téma.

  • Magyarország képes lehet meggyőzni a szomszédos országokat az ukrajnai békéért való közös együttműködésről

Ahogyan azt mi is megírtuk korábban, Novák Katalin Kárpátaljára látogatott, majd ezt követően a köztársasági elnök részt fog venni a Krími Platform Fórumon, ahol találkozni fog Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel is. Az utazás fontosságáról, jelentőségéről beszélt a stúdióban Koskovics Zoltán. Ezen kívül a geopolitikai elemzővel kitértünk az amerikai újságíró, Tucker Carlson magyarországi látogatására is. 

Dunda György, a Magyar Nemzet kárpátaljai tudósítója is bejelentkezett az adásban, aki összefoglalta a legfrissebb történéseket az orosz-ukrán háború kapcsán, de természetesen ő is elmondta gondolatait Novák Katalin kárpátaljai látogatásáról.

Végül Thuróczy Richárd rádiós műsorvezető jelentkezett be, aki korábban már mesélt az orosz fővárosban töltött élményeiről a Napi aktuálisban. Thuróczy Richárd ezúttal is beavatott minket az orosz hétköznapokba, hogy miként éli meg a háborút a helyi lakosság.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Most nyerte meg Trump a választást? + videó

Most nyerte meg Trump a választást? + videó

15 merénylet 200 év alatt! Nagyon régen törtek amerikai elnök, vagy volt elnök életére. De, mennyire élnek az amerikai társadalomban élénken az ilyen támadások? Piros Pazaurek Közép-Florida tiszteletbeli konzula volt a HírTV Napi aktuális című műsorának a vendége. 
Kinyílt a „pofonláda” az uniós helyezkedés kapcsán + videó

Kinyílt a „pofonláda” az uniós helyezkedés kapcsán + videó

Bizonyos EP-képviselők azt kérik, vonják meg Magyarország uniós szavazati jogát. Közben az uniós vezetés bojkottálná a soros elnökség külügyminiszteri csúcstalálkozóját. Mihálovics Zoltán geopolitikai elemző fejtette ki véleményét k az uniós politikai átrendeződéséről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!