2024. 07. 23. Kedd Lenke napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Napi aktuális

Magyar Péternél nem lehetne olyan adat, hogy ki, milyen vallási felekezethez tartozik + videó

Vallásuk alapján kezdte el listázni az ATV munkatársait Magyar Péter, mindezt bosszúból, azután, szembesítették a hazugságaival. A témában a Napi aktuális vendége volt Hack Péter, a Szent Pál Akadémia Teológiai Tanszék főiskolai docense.

  • Magyar Péternél nem lehetne olyan adat, hogy ki, milyen vallási felekezethez tartozik + videó

Az ATV vendége volt hétfő este Magyar Péter. A TISZA Párt alelnökét a műsorvezető a vasárnapi választási eredményekről is szerette volna kérdezni, azonban az interjú elején szembesítette azzal, hogy hányszor hívták az elmúlt hónapok alatt, mivel Magyar Péter pár nappal azelőtt azt rótta fel a csatornának, hogy több hétig nem hívták meg a műsorokba.

A szópárbaj után végül felállt és kiment a stúdióból.

Majd Magyar Péter ennél még tovább ment: közösségi oldalán később már provokációnak minősítette a stúdióban történteket, majd több információt is megosztott a műsorok szerkesztőiről, többek között

vallási hovatartozásukat is nyilvánosságra hozta. 

Hack Péter a HírTV Napi aktuális című műsorában rámutatott, a vallási adat, különleges adat, amit bárki csak akkor tarthat nyilván, ha ez érintett hozzájárul. 

Kiemelte,

elvileg nála nem lehetne ilyen adat, nem állhatna rendelkezésére. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kamala Harris a demokraták elnökjelöltje + videó

Kamala Harris a demokraták elnökjelöltje + videó

A Napi aktuálisban Csuhaj Ildikó az ATV főmunkatársa és Kacsoh Dániel a Mandiner.hu főszerkesztő-helyettese vitatta meg az elmúlt napok kül- és belpolitikai főbb fejleményeit. A műsorvezető M. Dobos Marianne volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!