2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - 2x2 néha öt

Következik:

Híradó 18:30

Napi aktuális

Kövér László: Gyurcsány Ferenc soha az életben nem fogja megkapni még egyszer a lehetőséget

Dobrev Klára a parlamenten kívül és az az Európai Parlamentben nem tud nekünk újat mondani, nem beszélve hites társáról, Gyurcsány Ferencről – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn, Napi aktuális című műsorunkban.

  • Kövér László: Gyurcsány Ferenc soha az életben nem fogja megkapni még egyszer a lehetőséget

A házelnök – mint fogalmazott – nem akar cinikusnak tűnni, hátradőlni és csak egy kávét kérni, ha az árnyékkormány megnyilatkozásait hallgatják, mert azok elsősorban nem a Fidesz-KDNP-t, hanem az ellenzék többi pártját állítják kihívás elé.

Az árnyékkormány megalakítása világos üzenet Gyurcsány Ferenc részéről, hogy vége van az ellenzéki együttműködésnek, az összefogásnak, innentől Gyurcsány Ferenc az ellenzéken belül egyeduralomra tör és ő akar lenni a régi-új alternatívája az Orbán-kormánynak

– tette hozzá.

A házelnök elképesztőnek nevezte, hogy Gyurcsány olyan bűnökkel a háta mögött, amelyeket kormányfőként elkövetett a nemzet ellen, mint például – sorolta – a kettős állampolgárságról szóló névszavazástól, a kardlapozásig, illetve a gumilövedékek használatáig (…) még mindig úgy érzi, hogy a közéletben neki van helye.

Arról nem is beszélve, hogy ő úgy érzi, ha kapna egy újabb lehetőséget, akkor jobban csinálná. Erről a magyar választók eddig négyszer döntöttek, úgy, hogy a Fidesznek négyszer sikerült kétharmados parlamenti többséget szereznie. Gyurcsány Ferenc soha az életben nem fogja megkapni még egyszer a lehetőséget arra, hogy megtegye velünk azt, amit már egyszer elkövetett

– szögezte le Kövér László.

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

„A következő világbajnokságon ott kell lenni”

„A következő világbajnokságon ott kell lenni”

Szakértők szerint több válogatott eddigi teljesítményét látva Marco Rossi csapata, ha kint lenne Katarban, biztosan sikeres lenne. Vendégünk volt Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője. 2022. november 25.
Meg lehet oldani hatalmi szóval a nők arányát a felsővezetésben?

Meg lehet oldani hatalmi szóval a nők arányát a felsővezetésben?

Kötelező nemi kvóta bevezetéséről döntött az Európai Parlament. A stúdióban Szőnyi Kinga, a Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke. 2022. november 25.
Zacher Gábor: Napjaink dizájnerdrog-használata olyan, mint az orosz rulett

Zacher Gábor: Napjaink dizájnerdrog-használata olyan, mint az orosz rulett

Előzetes letartóztatásban van az a férfi, aki hét elején a nyílt utcán egy bárddal a kezében megsebesített egy másik férfit. Az Andrássy úton történt bűncselekményt a HírTV kamerája is megörökítette. Kiderült, hogy az elkövető valószínűleg drog hatása alatt állt. A stúdióban Zacher Gábor toxikológus főorvos. 2022. november 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szanyi Tibor Vs. Volner János

Szanyi Tibor Vs. Volner János

Feloldották a titkosítás alól az a jelentést, amelyből kiderül, hogy 3 milliárd forinttal támogatták Amerikából Márki-Zay Péter mozgalmát. A stúdióban Szanyi Tibor, az ISZOM alapítója, az MSZP korábbi alelnöke és Volner János, a Huxit párt elnöke, korábbi Jobbik alelnök.
Bakondi György: A migránsbűnözők nem menekültek

Bakondi György: A migránsbűnözők nem menekültek

Ismét migránsbandák csaptak össze a vajdasági Horgoson. A magyar határtól 5 kilométerre fekvő településen az éjszaka gépfegyverrel lőtték egymást a bevándorlók. A leszámolásban többen is megsérültek. A stúdióban Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
Both Hunor: A magyar ellenzék mögött volt pénz, paripa, fegyver

Both Hunor: A magyar ellenzék mögött volt pénz, paripa, fegyver

Egészen az amerikai titkosszolgálatig vezetnek a kampánytámogatás szálai – legalábbis erre lehet következtetni a nemzetbiztonsági szolgálatok jelentéséből. Egy olyan amerikai alapítvány utalt ugyanis Márki-Zayéknak, amely a CIA felügyelete alatt áll. A stúdióban Both Hunor, a Kontra.hu főszerkesztő-helyettese.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!