2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 06:00

Napi aktuális

Kovács Zoltán: Az ellenőrizhetőségét tekintve a magyar választási rendszer kiemelkedik az európai mezőnyből

Cinikusnak és abszurdnak tartja a magyarországi választási csalás vádját a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. Mi lehet a háttérben? Milyen kampányra és eredményre számít? Kovács Zoltánt kérdeztük.

„Egy dolgot nyilvánvalóan tudunk, hogy mind az arányosságát, az áttekinthetőségét, a transzparenciáját, azaz a megbízhatóságát és az ellenőrizhetőségét tekintve a magyar választási rendszer kiemelkedik az európai mezőnyből és nyilvánvalóan azért támadják, mert megpróbálják előkészíteni a terepet annak, hogy ne adj isten, a közvélemény-kutatásokból vagy éppen a szerencsétlenkedésből, ami zajlik a baloldalon, abból nem az a jövő vázolódik fel, amit egyébként ők szeretnének."

- válaszolta Kovács Zoltán.

Hír TV

További epizódok

Szeverodonyeckben dőlhet el a háború?

Napokon belül újabb ukrán nagyváros eshet el amerikai szakértők szerint. Kijev jelenleg a luhanszki régiónak alig 5 százalékát irányítja. Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, hadtörténész volt vendégünk. 2022. május 27.

Volner János: Jakab vagy „kinyírja”, vagy megvásárolja majd a politikai ellenfeleit

Puccs készül a Jobbikban Jakab Péter ellen? Volner János, a Huxit párt elnöke volt vendégünk. 2022. május 27.

Hogyan reagálhatnak az érintett cégek a különadókra?

A kormányzati intézkedések és különadók meglehetősen megrángatták a piacokat. Regős Gáborral, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetőjével kerestük a válaszokat. 2022. május 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!