2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Radar 23:30

Napi aktuális

Karácsony Gergely és a baloldal belső világa + videó

A Napi aktuális vendége Pálfalvi Milán, a Nézőpont Intézet elemzője volt, akivel a következő témákról beszélgetett Velkovics Vilmos: Karácsony Gergely és a baloldal belső világa, rengeteg dokumentum és hanganyag került a magyar nemzethez karácsony kampányáról, a dokumentumokat egy ismeretlen forrás juttatta el a Mediaworkshöz.

  • Karácsony Gergely és a baloldal belső világa + videó

Az ellenzék működése kapcsán ez nem egy meglepő helyzet, reagálta a nézőpont intézet elemzője a magyar nemezt által lehozott információk kiszivárogtatására. Pálfalvi Milán hozzátette ez a fajta belső leszámolás, egymásnak a megtámadása nem egy az ottani gyakorlattól eltérő működés.

A balliberális oldal pedig folyamatosan úgy és olyan formán él a lehetőségeivel, hogy azokat a közpénzeket, amelyeket van lehetősége gazdasági társaságokon keresztül, például olyan túlárazásokkal, mint ami a Lánchíd-botrány esetében történt, meg úgynevezett mikroadományoknak hazudott külföldi támogatásokon keresztül felhasználni és visszajuttatni a saját klientúrájának, azt meg is teszi, és ezzel éri el egyébként azt, hogy egy idő után az emberek látják ezt a sok-sok disznóságot, és azt mondják, hogy többet nem kérünk ebből. És itt tartunk most egyébként Karácsony Gergely esetében, és párttársai is erre mondták valószínűleg azt, hogy miután ők nem részesültek valószínűleg ezekből a javakból, előnyökből, innentől kezdve Karácsony Gergellyel szemben kiszivárogtatták ezeket az adatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!