2024. 07. 14. Vasárnap Örs, Stella napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy szerelem három éjszakája

Következik:

Híradó 15:20

Napi aktuális

Deutsch Tamás: Magyar Péternek nincs helye a közéletben + videó

Magyar Péternek pihenésre van szüksége, ez jól látszik, szuboptimális mentális állapotban van - így reagált Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője arra, hogy újabb botrányos megnyilvánulással hívta fel magára a figyelmet a Tisza Párt alelnöke.

  • Deutsch Tamás: Magyar Péternek nincs helye a közéletben + videó

Deutsch Tamás a HírTV stúdiójában arra is reagált, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke hétfőn az ATV élő műsorából kirohant, majd faji és vallási alapon elkezdte listázni a televízió munkatársait. 

Ez náci tempó

- jelentette ki a Fidesz európai parlamenti kéoviselője a Napi aktuálisban. Hozzátette: Magyar Péter kizárólag a gyűlölet és a bántalmazás hangnemében tud megszólalni. 

Kiemelte, Magyar Péternek nincs helye a közéletben, normális ember ilyet nem tesz, mint, ahogy nortmális olyat sem tesz, hogy titokban felveszi a saját feleségét, majd nyilvánosságra hozzá a felvételt a saját politikai karrierje építése érdekében. 

Egyértelmű győzelem

Deutsch Tamás ismertette: 2006 óta ez volt a 12. Fidesz-KDNP győzelem (...) soha ennyi ember európai parlamenti választáson nem támogatta a Fidesz-KDNP-t, több, mint 2 millió 31 ezer ember támogatta a békepárti álláspontot. 

Megerősödtek a békepárti szuverenista erők 

- erről is beszélt Deutsch Tamás a Napi aktuális című műsorunkban.

Minden korábbinál nagyobb, egységes, szuverenista, békepárti, konzervatív politikai frakció jön létre

- tette hozzá a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan kezdődik a magyar űrhajósok amerikai kiképzése + videó

Hamarosan kezdődik a magyar űrhajósok amerikai kiképzése + videó

A Napi aktuális vendégei Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos, valamint Kapu Tibor kutatóűrhajós és Cserényi Gyula tartalék kutatóűrhajós voltak. A beszélgetés zömében a Hunor program résztvevőink különleges kiképzéséről, azok részleteiről volt szó, illetve arról, hogy milyen különleges helyzetekre kellett a szimuláció során felkészülniük a magyar űrhajósoknak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!