2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

„A szellemi fölény kétharmados a Fidesz javára”

Orbán Viktor miniszterelnök a 2022-es választársokról is beszélt évértékelőjében. Azt mondta, a kétharmados győzelmet nem adják könnyen, amögött munka van. A HírTV stúdiójában Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Deák Dániel, a XXI. SZázad Intézet vezető elemzője.

  • „A szellemi fölény kétharmados a Fidesz javára”

Az elmúlt hetekben évértékelőt tartott Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője, Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke és megosztotta gondolatait Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke is, és mint arra Kacsoh Dániel rámutatott, Orbán Viktor beszéde alapján a szellemi fölény kétharmados a Fidesz javára. 

Deák Dániel szerint a miniszterelnök az évértékelőjén tisztázta hazánk pozícióját nagyon sok kérdésben. 

A háború és a szankciók ügyében részletes okfejtést adott a miniszterelnök, hogy mi Magyarország álláspontja, miért kell kimaradnunk a háborús konfliktusból, miért lehet azt érezni, hogy Európán belül Magyarország egyedül maradt ezzel az álláspontjával

- tette hozzá.

Az ellenzéki kritikákra reagálva, Kacsoh Dániel elmondta, valószínűleg

az április sokk még mindig hat, azóta keresik az utat (...) ezt a sokkot nem heverték (...) ez az útkeresés még el fog tartani, de Gyurcsány Ferenc dominanciája az ellenzéki térfélen még erősödött az elmúlt hónapokban. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!