2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Műsorajánló

Túlóra – Magyarország élőben

  • Túlóra – Magyarország élőben

Túlóra
Nem lesz kizsákmányolás és rabszolgamunka – ezt ígéri Kósa Lajos a munkaidőn változtató javaslattal kapcsolatban. A politikus szerint csak közös beleegyezéssel lehet majd többet túlórázni. Vendégünk Kósa Lajos.

Vita
Brüsszel önkényével fenyeget a 7-es cikkely szerinti eljárás a magyar jogállamisággal kapcsolatban. Az Alapjogokért Központ szerint inkább szuverenitásról szól a vita - Itt lesz Kovács István.

Politika távolról
Még hisz az ellenzéki politizálásban, szerinte a kormánypárt leváltható a választáson és lát reményt a társadalmi megosztottság csökkentésére. A stúdióban Schiffer András, az LMP volt politikusa.

Emlékek
Az első világháborút átfogóan bemutató kiállítás nyílt a Várkert Bazárban. A történészek célja, hogy új szempontok alapján mutassák be az egész 20. századot meghatározó tragikus eseménysorozatot. Vendégünk a kiállítás főkurátora, Schmidt Mária.

Adás:
2018. november 28., szerda 19.30
2018. november 28., szerda 23.05
2018. november 29., csütörtök 3.00
2018. november 29., csütörtök 6.00
2018. november 29., csütörtök 16.05

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!