2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Műsorajánló

Háttérkép - ajánló

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Vendég: Boros Imre és Bogár László közgazdászok. Műsorvezető: Bayer Zsolt. Csütörtökönként 21 óra 5 perctől a Hír TV műsorán. Háttérkép - ajánló
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe. 2022. február 23.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk. 2022. január 03.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit. 2021. szeptember 17.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99. 2021. szeptember 12.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán. 2021. július 30.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt. 2021. július 19.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea. 2021. május 28.
Svenk - ajánló

Svenk - ajánló

A hetente szombatonként képernyőre kerülő Svenk című műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. 2021. május 28.
Háttérkép - ajánló

Háttérkép - ajánló

Magyarország helye a nagyvilágban. Globális kérdések – magyar válaszok. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 2021. május 27.

Riasztás - ajánló

A Riasztás legújabb adása kedd este 20 óra 5 perctől a Hír TV műsorán. 2021. május 25.

Bayer show - ajánló

Bayer Zsolt megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét! 2021. május 23.

A tizedes meg a többiek a HírTV műsorán

Április 30-án, pénteken a Magyar Film Napja alkalmából a HírTV pénteken 20 óra 5 perctől A tizedes meg a többiek című magyar filmklasszikust tűzi műsorára. 2021. április 29.

Főhős - ajánló

A Főhős a Hír TV politikai sztármagazinja. Sorozatunkban közéleti szappanopera sztárok, megmondóemberek, politikuscelebek életútján száguldunk végig. A hajtűkanyarokban kapaszkodjanak! 2021. április 19.

Globál - ajánló

Ügyekről, elvekről, döntésekről beszélgetünk szakértőkkel, politikusokkal, bennfentesekkel a Hír TV külpolitikai műsorában. 2021. február 14.

Civil kör - ajánló

Civilek mondják. Politikai, kulturális és közéleti témák civilek szemüvegén keresztül. 2021. február 13.

Európai híradó - ajánló

A HírTV európai uniós magazinműsora. Kitekintés Közép-Európára és az unió egészére. Interjúk és forgatott riportok, összeállítások. 2021. február 13.

Soroló - ajánló

A Hír Televízió gazdabarát vidékmagazinja. 2021. február 13.

USA 2020 - ajánló

Az amerikai elnökjelöltek utolsó televíziós vitáját magyar nyelven megtekinthetik október 23-án, a Hír TV deles híradója után. 2020. október 22.

Magyarország élőben Koncz Zsófiával

Beszélgetést láthatnak Koncz Zsófiával, a Fidesz-KDNP megválasztott képviselőjével Magyarország élőben című műsorunkban. 2020. október 12.

Parlament élőben

Hétfőn kezdi meg őszi ülésszakát a parlament - 13 órától élőben a HírTV műsorán. 2020. szeptember 20.

„Több színészhallgatót is megnyomorítottak oktatóik az SZFE-n”

„Több színészhallgatót is megnyomorítottak oktatóik az SZFE-n” – mondja a Jászai Mari-díjas művész – részletek a HírTV Híradójában. 2020. szeptember 20.

Hírvilág - ajánló

A hét legfontosabb külpolitikai eseményeinek összefoglalója háttérinformációkkal kiegészítve. 2020. szeptember 20.

Civil kör ajánló

Szombaton 21 óra 5 perctől Civil kör. Benne: Ferencz Orsolya, Simon János, Megadja Gábor és Bakos Zoltán. Műsorvezető: Szabó Anett. 2020. szeptember 18.

Soros embere készítette fel Sargentinit a Magyarország elleni támadásra

Sargentini felkészítésében is szerepe volt a Soros György által fizetett lobbistának - jelentette a Magyar Nemzet. Részletek 10 órától a HírTV Híradójában. 2020. szeptember 08.

Magyarország élőben - ajánló

A műsorban a hazai és a nemzetközi aktuális közéleti eseményeket vitatják meg a HírTV stúdiójába hívott vendégekkel. 2020. augusztus 10.

100 év Trianon - ajánló

A 6 részes sorozatunkban a kor jellemző alakjait kívánjuk bemutatni. Szombaton 19 óra 30 perctől, itt a Hír TV-n. 2020. július 25.

Civil kör ajánló

Véleményvita a szabadkőművességről - egyebek között erről a témáról is beszélget Szakács Árpád, Vágvölgyi Gergely, Simon János és Kötter Tamás a Civil körben. 21 óra után a HírTV-n. 2020. július 11.

Merre tovább Franciaország?

Merre tovább Franciaország? – Globál című műsorunk vendége Soós Eszter Petronella Franciaország-szakértő. 15 óra 30 perctől a HírTV műsorán. 2020. július 11.

Legfrissebb hírek

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Főhős International - ajánló

Főhős International - ajánló

A Főhős International a Hír TV politikai sztármagazinja. Sorozatunkban a nagyvilág közéleti szappanopera sztárjai, megmondóemberei, politikuscelebjei életútján száguldunk végig. A hajtűkanyarokban kapaszkodjanak!
100 év Trianon - ajánló

100 év Trianon - ajánló

100 év Trianon ajánló - sorozatunkban ezúttal is a kor jellemző alakjait mutatjuk be. Vendég: Máthé Áron és Bayer Zsolt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!