2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Műsorajánló

Pazarlás – Panaszkönyv

  • Pazarlás – Panaszkönyv

Kasszafúrók
Nemcsak a betegek pénztárcáját, hanem még az egészségbiztosító kasszáját is megcsapolta egy gyógyászati segédeszközöket értékesítő cégcsoport. Pénzbüntetést kaptak, de továbbra is működhetnek.

Pazarlás
Óriási mennyiségű ennivaló kerül a szemétbe a gazdaságilag fejlett országokban. Ennek egy részét az élelmiszerbankok juttatják el a rászorulókhoz. Bemutatjuk a munkájukat.

Korizni jó!
Egyre népszerűbbek az ingyenes korcsolyapályák. Vajon minőségben is felvehetik a versenyt a fizetős jégpályákkal? Leteszteltünk közülük néhányat.

Ellopták
Volt, hogy a komódját, volt, hogy a fellépő ruháit emelték el, mégsem esett kétségbe. Oszvald Marika operetténekesnő meséli el nekünk történeteit.

Adás:
2019. február 2., szombat 20.05.
2019. február 3., vasárnap 00.30.
2019. február 3., vasárnap 11.05.
2019. február 3., vasárnap 18.05.
2019. február 5., kedd 13.05.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!