2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Műsorajánló

Mézes-bábos Mesefesztivál – Paletta

  • Mézes-bábos Mesefesztivál – Paletta

A legmesebelibb téli rendezvény – Kezdődik a Mézes-bábos Mesefesztivál Óbudán. A rendezvénynek különleges, interaktív játszótere is van, ez a Meseváros. A szervezők a befolyt összeget a Bethesda Gyermekkórház traumafeldolgozó csoportjának adományozzák. Vendégünk Korzenszky Klára klinikai szakpszichológus, a Mézes-bábos Mesefesztivál háziasszonya.

Zúzmarafutáson innen, mikulásfutáson túl – Már 2019-re készül a BSI. De miért futnak a nők? Kovács Anita, a Budapest Sportiroda PR igazgatója érkezik a stúdióba.

Harminc év után ismét együtt az ős R-GO az Arénában! Újra színpadra áll az öt alapító: Szikora Róbert, Környei Attila, Barile Pasquale, Holló József és Kozma Tibor. Szikora Róberttel beszélgetünk.

Adás:
2018. december 3., hétfő 14.30.
2018. december 4., kedd 01.30.
2018. december 4., kedd 07.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!