2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Műsorajánló

Óévbúcsúztató Demjén-koncert az Arénában – Paletta

  • Óévbúcsúztató Demjén-koncert az Arénában – Paletta

Első alkalommal rendez újévi koncertet a Zeneakadémia. A növendékek a népzene, a klasszikus muzsika és a dzsessz dallamainak egymásba öltésével mutatják meg a zene egyetemességét. Fülei Balázs zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanszékvezetője a vendégünk.

A kékfestés hagyományát is beválasztották az UNESCO kulturális világörökség kincsei közé. A Kodály-módszer, a mohácsi busójárás, a táncházak öröksége, a matyó népművészet és a solymászat már korábban felkerült a listára. Kovács Mária és Panák Annamária kékfestőkkel beszélgetünk.

Ismét óévbúcsúztató Demjén-koncert az Arénában. D. Nagy Lajos lesz Demjén Ferenc vendége. Generációk nőttek fel Rózsi dalain, folyamatosan koncertezik és új albumokat készít. A Kossuth-díjas előadóművész érkezik a stúdióba.

Adás:
2018. december 25., kedd 14.30
2018. december 26., szerda 1.30
2018. december 26., szerda 7.30

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!