2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Közelünkben a Kelet 03:00

Műsorajánló

Nem tudtak megfelelően növekedni – Soroló

  • Nem tudtak megfelelően növekedni – Soroló

A november végén megjött esők alig-alig csökkentik a növénytermesztők gondjait. Most néhány milliméter esett, a talajból pedig a növények ideális fejlődéséhez 2-300 milliméter is hiányzik. Sárrét mellett tájékozódtunk a dunántúli helyzetről. Zoványi György, a Mezőfalvai Agrár Zrt. ágazati igazgatója szerint, a mostani kiesés a repce és az őszi gabonák jövő évi terméséből is kivette a vámot, mert nem tudtak a kelés után megfelelően növekedni.

Nagy István agrárminisztert a támogatási előlegek kifizetéséről kérdezzük.

Prof. Dr. Sótonyi Péterrel, az Állatorvostudományi Egyetem rektorával az intézmény rangsorokban elfoglalt helyéről, a felvételi pontszámokról és a most kialakulás alatt lévő európai tudásközpontról beszélgetünk.

Az ország legkisebb városában működik egy családi vállalkozás, egy manufaktúra, ahol porcelánból készítenek ékszereket. Papp Zsanett tulajdonos és az ékszerek tervezője is elárul néhány műhelytitkot a Soroló nézőinek.

 

Adás:
2018. december 1., szombat 7.30
2018. december 2., vasárnap 6.30
2018. december 4., kedd 12.30
2018. december 5., szerda 3.40
2018. december 7., péntek 3.40

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!