2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Műsorajánló

Beismerés – Magyarország élőben

  • Beismerés – Magyarország élőben

Önálló lista
Senkivel sem tervez szoros együttműködést az európai parlamenti és az önkormányzati választásokon az LMP. Mire készül az ökopárt, amely az elmúlt félévben szimpatizánsainak csaknem felét elvesztette. A stúdióban Keresztes László Lóránt a Lehet Más a Politika társelnöke.

Beismerés
Több mint nyolcmillió embernek küld levelet Orbán Viktor, amelyben a miniszterelnök arról is ír, Hogy Brüsszel megerősítette, hogy a kormány által bemutatott bevándorlást segítő tervek léteznek. A stúdióban Hidvéghi Balázs a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Gyermekvédelem
Tovább erősítené a kormány a nevelőszülői hálózatot, amelyben 5200 nevelőszülő 15 ezer gyermek számára nyújt családi környezetet. A részletekről Fülöp Attila szociális államtitkárt kérdezzük.

Orosz válasz
Tovább szigoríthatja Oroszország az Európai Unióból érkező élelmiszerek behozatalát. A csaknem öt éve tartó embargó miatt Magyarország már eddigi is több milliárd eurótól esett el. Milyen károkkal számol a kormány? A stúdióban Budai Gyula miniszteri biztos

Lakáspiac
Nyolc éve nem épült annyi lakás Magyarországon, mint 2018-ban. Az ingatlanpiac további növekedésének újabb löketet adhat a júliustól induló családtámogatási támogatás. Mire készülnek a piac szereplői? Vendégünk Balla Ákos, a Balla Ingatlan tulajdonosa.

Adás:
2019. február 26., kedd 19.30.
2019. február 26., kedd 23.05.
2019. február 27., szerda 06.05.
2019. február 27., szerda 16.05.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem - ajánló

Szélesvásznú történelem címmel egyedülálló sorozatot indított útjára a HírTV, amelyben a rendszerváltás előtti évtizedek meghatározó, tévében mégis ritkán látható filmjei kerülnek hétről-hétre a képernyőre. A filmek levetítése előtt egy különleges magazinműsorban dolgozzák fel a szerkesztők az egyes alkotások hátterét, kulisszatitkait és eddig sosem látott-hallott részletek is kiderülnek. A sorozat műsorvezetője Bayer Zsolt.
Credo - ajánló

Credo - ajánló

Péntek délután 16 óra 5 perctől Credo. Világnézeti konfliktusok, elhallgatott jelenségek, védelemre szoruló értékek. Műsorvezető: Földi-Kovács Andrea.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!