2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Magyarország élőben

Toldi Ottó: Az ambiciózus zöld polgármesterség csak egy szólam

A Klímapolitikai Intézet Karácsony Gergely berlini látogatása kapcsán összehasonlította a Főváros és a kormány klímastratégiáját. Az eredményről Toldi Ottó a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetőjével beszélt.

  • Toldi Ottó: Az ambiciózus zöld polgármesterség csak egy szólam

A műsorban Toldi Ottó többek között elmondta, hogy a budapesti klímastratégia nem megy túl a kormány elképzelésein. A 2030-as klímasemlegességről szóló Karácsony Gergely ígéret valójában egy felelőtlen és irreális ígéret volt, ezért sem hallunk róla mostanában. A Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője elmondta továbbá, hogy nagy problémát jelent, hogy a városvezetés nem hallgat a szakmai véleményekre, melyre jó példa a Budapesten napról-napra egyre jobban kibontakozó közlekedési káosz is. 

 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!