2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Magyarország élőben

Tarlós István: Mindenkinek meg kellene értenie, mi folyik a Lánchíd körül

Tartalmi hibák miatt visszadobott Lánchíd-tender, súlyos hiányosságok a Pesti úti idősotthonban. Meddig háríthatja még a felelősséget Karácsony Gergely? Magyarország élőben című műsorunkban Tarlós István volt főpolgármester mondta el a véleményét.

  • Tarlós István: Mindenkinek meg kellene értenie, mi folyik a Lánchíd körül

„Azt mondja Karácsony Gergely: „Sok különbség van az előző és a mostani vezetés között. Például az, hogy ők nem újították fel a hidat, mi felújítjuk.” Elnézve Karácsony Gergely tempóját, alaposságát, a viszonyát a kormánnyal, van erre esély ön szerint?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető.

„Nézze, valamennyire megismertem a főpolgármester urat, 5 évig formálisan ott ült a közgyűlésemben. Én inkább annál a megfogalmazásnál maradnék, hogy meg kellene érteni, hogy mi folyik a Lánchíd körül. Én sajnálom, hogy politikai üggyé varázsolták.”

-          reagált Tarlós István.

„Karácsony Gergelynek kellene megértenie?”

-          tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Mindenkinek meg kellene értenie, mert szerintem ezt nagyon kevesen értik már, hogy ott mi folyik. Választ kellene kapni triviális kérdésekre, mert itt egy kommunikációs küzdelem folyik most alapjában véve. Először is nem értem, hogy miért kellett februárig várni az előző tender lezárásával. Azt már novemberben jogi szempontból minden további nélkül meg lehetett volna tenni és akkor belefértek volna abba a bizonyos nyolcéves referenciaablakba, amin most ez a vita folyik.(…)”

-          mondta Tarlós István.

Kapcsolódó anyagok:

Farkas Örs: Politikai szempontok alapján intézik Karácsonyék a Lánchíd felújítását

Hollik: Karácsonyék ezt megint elrontották

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!