2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar ráadás 18:05

Magyarország élőben

Tarlós István: A fővárosban semmi érdemleges nem történt az elmúlt másfél évben

A minket követő generáció érdekében remélem, nem lesz kormányváltás, annak ez tragédia lenne- nyilatkozta a Mandinernek Tarlós István.

A volt főpolgármester azt is kifejtette nincs még zsebben a választás. Mint fogalmazott, a Fidesszel nem ért egyet mindenben, de a sorskérdésekben igen, mint a migráció, a nemzetállamiság vagy az európai keresztény kultúra, a családmodell és a családpolitika védelme.

A volt főpolgármester szerint az elmúlt másfél évben semmi érdemi dolog nem történt a fővárosban, ahol annak baloldali vezetése soha semmiért nem vállal felelősséget és valószínűleg a Lánchíd felújítása sem készül majd el határidőre.

Tarlós István volt főpolgármesterrel beszélgetett Földi-Kovács Andrea műsorvezető, Magyarország élőben című műsorunkban.

„Ami a tényleges fővárosi ügyeket illeti, ott nem nagyon igyekszik képbe kerülni, ezért kerülnek aztán olyan közlemények a képernyőkre, a monitorokra, az újságok lapjaira, amiket az ember nem ért, mert köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.”

- jegyezte meg Tarlós István volt főpolgármester, karácsony Gergely főpolgármester városvezetéséről.

„Mi 2019-ben, 200 milliárdot hagytunk a kasszában, de mi sem tudtunk persze mindent megcsinálni.”

- hangsúlyozta Tarlós István, annak kapcsán, hogyan vehette át Karácsony Gergely a főpolgármesteri szék mellett az ahhoz tartozó kasszát.

„A legjobb védekezés a támadás. Most a főváros ezt csinálja és ezért jelennek meg képtelenségek. Nem csak a felüljárókra tudom elmondani azt, amit az előbb megpróbáltam dióhéjban összefoglalni.”

- hívta fel a figyelmet Tarlós István.

„A legnagyobb lelkiismeretlenség, ha valaki olyasmire vállalkozik, amihez nem ért.”

- mondta Karácsony Gergely főpolgármester és esetleges miniszterelnök-jelölt miniszterelnöki törekvései kapcsán.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!