2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Magyarország élőben

Soós Péter: Szeretek tanítani és felelősséget érzek a fiatalok iránt

Soós Péter rendező, a Pinceszínház korábbi igazgatója volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

Szeptembertől venne részt az SZFE-n, mint oktató, félállásban, mellette pedig a Pince Színház igazgatója lenne Soós Péter, aki az elmúlt időszak eseményeiről számolt be Magyarország élőben című műsorunkban.

„Akik ismernek engem, azok pontosan tudják, hogy egész szakmai pályámon, aki segítséget kért tőlem és én tudtam segíteni, annak segítettem és a zavaromat csak növeli az, hogy az én szolidaritásom, az én segítőkészségem vagy felelősség tudatom egy támadási felület tud lenni. Ez engem megdöbbent.”

- hangsúlyozta Soós Péter rendező, az SZFE tanára.

Hír TV

 

Kapcsolódó anyagok:

Szarvas József: Nem befolyásolt senki, hogy mit és hogyan tanítsak az egyetemen

Gyurcsány tanácsadója nácizza a világhírű magyar operatőrt

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Lezárt akta: Csaló szomszédság

A dunakeszi nyomozók befejezték annak a fóti házaspárnak az ügyét, akik a gyanú szerint idős szomszédjukkal és annak beteg fiával eltartási helyett adásvételi szerződést írattak alá.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!