2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Magyarország élőben

Soós Péter: Szeretek tanítani és felelősséget érzek a fiatalok iránt

  • Soós Péter: Szeretek tanítani és felelősséget érzek a fiatalok iránt

Soós Péter rendező, a Pinceszínház korábbi igazgatója volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

Szeptembertől venne részt az SZFE-n, mint oktató, félállásban, mellette pedig a Pince Színház igazgatója lenne Soós Péter, aki az elmúlt időszak eseményeiről számolt be Magyarország élőben című műsorunkban.

„Akik ismernek engem, azok pontosan tudják, hogy egész szakmai pályámon, aki segítséget kért tőlem és én tudtam segíteni, annak segítettem és a zavaromat csak növeli az, hogy az én szolidaritásom, az én segítőkészségem vagy felelősség tudatom egy támadási felület tud lenni. Ez engem megdöbbent.”

- hangsúlyozta Soós Péter rendező, az SZFE tanára.

Hír TV

 

Kapcsolódó anyagok:

Szarvas József: Nem befolyásolt senki, hogy mit és hogyan tanítsak az egyetemen

Gyurcsány tanácsadója nácizza a világhírű magyar operatőrt

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!