2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Magyarország élőben

Ruszin Romulusz: A 2021-es költségvetés a családokról és a gazdaság újraindításáról szól

Ruszin Romulusz, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára volt Velkovics Vilmos vendége Magyarország élőben című műsorunkban. Rekordösszegű költségvetésből gazdálkodhat jövőre a Magyar Honvédség – mondta a helyettes államtitkár. A műsorban a magyar gazdaság fellendítéséről és a Magyar Honvédség tervezett fejlesztéseiről, valamint mindezek hasznáról is szó esett.

  • Ruszin Romulusz: A 2021-es költségvetés a családokról és a gazdaság újraindításáról szól

„Én azt gondolom, hogy a Magyar Honvédség az egyik legbiztosabb, legmegbízhatóbb munkáltató ma Magyarországon. Aki hozzánk csatlakozik, az megtalálhatja számítását úgy, hogy közben egy nemes cél, ügy érdekében is dolgozhat, ez pedig a haza védelme, de pontosan ezért teremtettünk egy új jogállást idén, hogy aki a vírushelyzet miatt elveszítette munkáját, az is csatlakozhat hozzánk, addig, amíg vissza tud illeszkedni a normál életbe, amíg megtalálja újra azt a munkát, azt, ami az eredeti szakmája. Addig csatlakozhat hozzánk, mi kiképezzük, ezzel mi is nyerünk, hiszen több kiképzett hadkötelesünk lesz, ő pedig azt gondolom, hogy egy méltó jövedelmet kap és közben talán megszereti a Magyar Honvédséget és egy részük talán marad is.”

- jegyezte meg Ruszin Romulusz, a Magyar Honvédség helyettes államtitkára.

Kapcsolódó anyagok:

Németh Szilárd: Rekordösszegű költségvetésből gazdálkodhat jövőre a honvédség

Véget ért a katonasportolók kiképzése

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!