2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Magyarország élőben

Láng Zsolt: A plakátkampány tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket

A főváros látványos közterületi kampányba kezdett. A plakátkampány célja, hogy felhívja a figyelmet az önkormányzatokat érintő forráselvonás lakosságot érintő káros hatásaira. Többek között erről és a Lánchíd felújítása körüli ellentmondásokról beszélgetett Láng Zsolttal, a Fidesz budapesti frakcióvezetőjével Velkovics Vilmos műsorvezető a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

  • Láng Zsolt: A plakátkampány tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket

Mi a plakátkampány politikai részével foglalkozunk, azzal, hogy Karácsony Gergely folyamatosan azt mondja, hogy semmire nincs pénz, a főváros óriási bajban van, miközben azt látjuk, hogy egy ilyen plakátkampányra, amely tovább szítja a kormány és a főváros közötti ellentéteket, és háborús helyzetet sugall az emberek felé, erre van fedezet, erre ki tud szórni a főváros 22 millió forintot

– hangsúlyozta a Fidesz budapesti frakcióvezetője.

Láng Zsolt ezt követően leszögezte, hogy

a Fidesznek mind a kampány üzenetével, mind a ráfordított összeggel problémája van, hiszen 2021 is egy nehéz évnek ígérkezik, itt a Covid, itt a gazdasági válság, és Budapesten rengeteg segítségre váró, turizmusból és vendéglátásból élő család van. S ebben a helyzetben a főpolgármesternek az együttműködés lenne a fő feladata, és nem az, hogy a kormánnyal háborúzzon és az egyéni politikai ambícióit dédelgesse

– húzta alá.

A frakcióvezető a BKV-s reklámtenderre is kitért, amelynek kapcsán elmondta, hogy Karácsony Gergelyék önkényes döntése miatt a szervezet havi 80 millió forinttól esik el. (…)

Többek között ezzel és hasonló kérdésekkel kellene foglalkoznia a főpolgármesternek és körének, és ahhoz hogy optimalizálódjon a főváros, és odamenjen a pénz, ahová szükséges

– mutatott rá Láng Zsolt.

Teljes beszélgetés:

Kapcsolódó:

Ötmilliárddal drágább lesz a Lánchíd felújítása

Hír TV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!