2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Magyarország élőben

Kósa Lajos: Nem lehet tolerálni, ha valaki Hitler politikáját dicséri

Furcsa, de most már nem lepődhetünk meg azon, hogy a DK-sok között náci szimpatizánsok vannak – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési képviselője Magyarország élőben című műsorunkban arra reagálva, hogy László Imre, Újbuda gyurcsányista polgármestere azt mondta, Adolf Hitler megérdemelte, hogy 1938-ban az év emberének választották.

  • Kósa Lajos: Nem lehet tolerálni, ha valaki Hitler politikáját dicséri

Velkovics Vilmos felvetésére, hogy László Imre a saját zsidóságával védekezett „szerencsétlen” mondatai miatt, Kósa Lajos leszögezte, nem tudja, hogy ki zsidó és ki nem zsidó, de a náci eszmékkel való szimpatizálás az egy olyan határt átlépő politikai vélemény, amit nem szabad tolerálni.

Most majd azt mondja, hogy visszaszívta, nem így gondolta, de ezt nem lehet nem így gondolni, Adolf Hitler politikájával nem lehet egyetérteni

– szögezte le a politikus.

Azzal kapcsolatban, hogy új szabályozás lesz a magyar sör- és üdítőital-piacon és a jövőben nem köthetnének kizárólagos szerződést a nagy gyártók a forgalmazókkal, a Fidesz alelnöke elmondta, a mostani rendszer károsítja a magyar kézművesgyártókat, mert nem tudnak eljutni a fogyasztókhoz, így pedig károsítja a fogyasztókat is.

Lehet szerződést kötni, csak kizárólagosságra nem lehet majd, tehát, a gyártó nem tilthatja meg a forgalmazónak, hogy csak és kizárólag az ő termékét árulja (…) A két szerződő nem folytathat kartell tevékenységet, mert az a piaci versenyt korlátozza és nem korlátozhatja a fogyasztók választási lehetőségét

– tette hozzá.

Teljes beszélgetés:

HírTV

KAPCSOLÓDÓ: 

Hitlert dicsérte a DK-s László Imre

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.
Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.
Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!