2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Magyarország élőben

Kaderják Péter: Betiltja az egyszer használatos műanyagokat 2021. július 1-jével a kormány

Fél évvel azaz 2021. július 1-re csúsztatják az eredeti határidőhöz képest az egyszer használatos műanyagok gyártásának megszüntetését. A döntés részleteiről Kaderják Péter, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár beszélt a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában.

  • Kaderják Péter: Betiltja az egyszer használatos műanyagokat 2021. július 1-jével a kormány

Kaderják Péter elmondta, hogy a döntésben nagy szerepe volt a koronavírus-járványnak, hiszen az érintett cégek nem tudtak megfelelő időt fordítani az átállásra, tevékenységük átalakítására.

A kormány 10 milliárd forintos keretet biztosít az átalakításokra melynek célja, hogy ezek a vállalkozások tovább tudják folytatni tevékenységüket és megőrizhessék a munkahelyeket.

Az államtitkár elmondta a magyar szabályozás az európai kötelező szabályzási tételeknél szigorúbb szabályokat fog tartalmazni.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Európa képes lenne megvívni Ukrajna háborúját Oroszországgal?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!